Single -Pressemeddelelser

04-03-2011

Succes for ny betalingsmulighed for parkering på Frederiksberg

Siden slutningen af januar 2011, har det været muligt for bilister på Frederiksberg at købe en dagslicens til parkeringsplads i P-zonen med det samme. Den første opgørelse viser nu, at der er solgt 20% flere dagslicenser end i samme periode sidste år. Det glæder direktøren for EasyPark Nikolaj Boe “Jeg vil ikke lægge skjul på, at vi lige skulle prøve det nogle gange, før det var helt på plads – Frederiksberg Kommune grænser op til Københavns Kommune, og det kunne godt give lidt forvirring om, hvor bilisten befandt sig, og om vi kunnehjælpe. Medarbejderne skulle lige vænne sig til de mange ting, der skulle ske på kort tid, men nu kører det ! Og det er fantastisk flot, at vi allerede har solgt 20 % flere dagslicenser” udtaler direktøren.

På Frederiksberg kan bilister de fleste steder parkere gratis i 2 timer. Ved parkering i mere end 2 timer, skal de købe en dagslicens. Der ligger mange turistattraktioner på Frederiksberg – deriblandt ZOO, og EasyPark ser frem til nu at kunne hjælpe de mange gæster. “Tidligere har bilister ikke altid været tilfredse, når de efter at have fundet en ledig p-plads ringede og fik at vide, at vi ikke kunne hjælpe dem med med det samme med køb af licens – men det kan vi nu” siger direktøren. “Vi tror på, at mobiltelefonen er fremtidens betalingsmiddel – der fjernstyrer parkeringsbetalingen og giver kunderne alle tænkelige betalingsmåder, fra telefonregningen, alskens kreditkort og til fakturaer, der kan sendes til en arbejdsgiver – helt efter kundens ønske, og så er det en delmere omkostningseffektivt for kommunerne”, siger direktøren. Se mere på www.easypark.dk

Sådan virker det :

Bilisten ringer til EasyPark på 70221245. Første gang bliver bilisten mødt af en person, der registrerer betalingsoplysninger og bilens registrereingsnummer og starter en parkeringsbetaling. Kunden kan sidenhen fjernstyre denne betaling (forlænge/afkorte etc,). P-vagten kontrollerer at parkeringen er betalt via bilens registrereingsnummer. Tjenesten koster et tillæg på 5 kr. udover den alm. parkerings-takst.


For yderligere oplysninger kontakt:

EasyPark
Nikolaj Boe, Adm. Dir, EasyPark A/S
Tel: 24 25 02 02
nikolaj.boe@easypark.dk


Pdf: Succes for ny betalingsmulighed for parkering på Frederiksberg
Nikolaj Boe, Adm. Dir  Easypark A/S 24 25 02 02 |  nikolaj.boe@easypark.dk


PRESSE KONTAKT

Lasse Barsholm
Country Manager
+45 52190845
lasse.barsholm@easypark.net


Tilgængelig på App Store
Android App på Google Play
Download for Windows Phone
 

Log in hos EasyPark

Dit mobilnummer/ Brugernavn
KodeordGlemt kodeord?
Husk mig
Afbryd Log ind

Log ind som p-operatør? Klik her

×

EasyPark - Nulstilling af kodeord

Vær opmærksom på, at ved at nustille kodeordet, ændres kodeordet for alle logins. Sørg for at ændre dit kodeord for din app

Send med E-mail Send som SMS
×

Bestil EasyPark

Vælg din profil for at komme videre

Privatperson
Erhvervsmæssigt
×

Anbefal EasyPark

Introducer EasyPark for en ven.

×

Henvendelse

Udfyld understående detaljer for at blive kontaktet inden for 24 timer

×

EasyPark App'en

Download EasyPark App'en gratis, og få gratis oprettelse.

Afbryd

×

 

×