Single -Pressemeddelelser

16-08-2011

EasyPark Mobil Parkering lancerer gratis Smartphone Applikation!


Den 21. juli 2011 lancerede EasyPark sin Smartphone App – en helt ny måde at betale sine parkeringer via smartphones og tablet-enheder. Indenfor få dage modtog applikationen tusindvis af downloads, som resulterede i rigtig mange positive tilbagemeldinger fra de første brugere.

Applikationen tilbyder en række spændende funktioner, der skal gøre betaling af mobilparkering endnu mere simpelt, nemt og sikkert for EasyPark’s  mere end 250 000 medlemmer. Du kan nemt parkere din bil(er) med et enkelt klik på en knap, og efterfølgende vælge parkeringsvarighed i timer og minutter, eller vælge et bestemt sluttidspunkt. Applikationen tæller ned på parkeringens varighed, og brugeren kan til enhver tid vælge enten at forlænge eller stoppe parkeringen. Parkeringsprisen vil fremgå enten på brugerens kreditkortspecifikation eller på en faktura. Parkering har aldrig været lettere!

“I første fase af udviklingen har vi taget udgangspunkt i at bygge en hurtig og intuitiv applikation, og har planer om at lancere yderligere tillægstjenester i fremtidige versioner af vores App. EasyPark er et arbejdsredskab for mange af vores medlemmer, og en parkering skal startes i løbet af sekunder, når man som bruger åbner op for sin applikation. Jeg tror, vi har formået at pakke det essentielle i vores EasyPark-service ind i vores App, og vi afventer med spænding flere tilbagemeldinger fra vores kunder”, siger Johan Thalin, Chief Marketing Officer fra EasyPark Group.

Fremtidige opdateringer af applikationen er allerede under udvikling, for at bringe endnu flere værdier til brugere af Smartphones. Lokationsbaserede tjenester såsom at det skal være let at finde frem til områdekoder, guide til ledige parkeringspladser og en find-min-bil service er blandt de fremtidige funktioner som skal lanceres.

EasyPark Smartphone App v.1.0 er kaldet EasyPark, og er nu tilgængelig som en gratis download fra App Store (iPhone) og Android Marked.


For yderligere information, kontakt venligst:

Morten Hother Sørensen (Adm. Direktør)
EasyPark A/S
+45 70 22 12 08 |morten.hother-sorensen@easypark.net

PRESSE KONTAKT

Lasse Barsholm
Country Manager
+45 52190845
lasse.barsholm@easypark.net


Tilgængelig på App Store
Android App på Google Play
Download for Windows Phone
 

Log in hos EasyPark

Dit mobilnummer/ Brugernavn
KodeordGlemt kodeord?
Husk mig
Afbryd Log ind

Log ind som p-operatør? Klik her

×

EasyPark - Nulstilling af kodeord

Vær opmærksom på, at ved at nustille kodeordet, ændres kodeordet for alle logins. Sørg for at ændre dit kodeord for din app

Send med E-mail Send som SMS
×

Bestil EasyPark

Vælg din profil for at komme videre

Privatperson
Erhvervsmæssigt
×

Anbefal EasyPark

Introducer EasyPark for en ven.

×

Henvendelse

Udfyld understående detaljer for at blive kontaktet inden for 24 timer

×

EasyPark App'en

Download EasyPark App'en gratis, og få gratis oprettelse.

Afbryd

×

 

×