Single -Pressemeddelelser

22-03-2012

Kolding og EasyPark indgår samarbejde om mobilparkering


Fra april 1. 2012 byder EasyPark Kolding Kommune velkommen til den voksende liste over byer, der drager fordel af mobil teknologi.

Udover Kolding, kan de ca 300 000 bilister der parkerer ved hjælp af EasyPark, også benytte servicen i byerne København, Aarhus, Svendborg, Frederiksberg, Silkeborg, Odense, Hillerød, Skagen, Randers og på mange parkeringspladser rundt om i Danmark, som administreres af Q-park, EuroPark, CityParkeringservice, ParkZone A/S etc.

Udover en overlegen slutbrugeroplevelse uden behov for kontanter, kan mobilparkeringen spare borgerne for penge, og hjælpe med at undgå parkeringsafgifter. EasyPark tilbyder en brugerflade for den enkelte borgers præference såsom; Smartphone APP, IVR, sms og web.

For byen og dens skatteydere, vil behovet for omkostningstunge investeringer i fysisk parkeringsinfrastruktur reduceres i takt med, at mobilebetalingen penetration vokser. Digital samling af parkeringsindtægter reducerer udgifterne til mønt-håndtering. Risikoen for hærværk, tyveri, bedrageri og nedetid på automaterne mindskes. Mobilparkering giver ikke kun omkostningsbesparelser, det betyder også en minimeret miljøbelastning.

Vi er glade for, at kunne byde Kolding kommune velkommen til fremtidens parkering. Vi har fra vores 60.000 danske brugere oplevet en stigende efterspørgsel efter mulighed for mobilparkering i trekantsområdet – specielt Kolding. Vi ser med spænding frem til at møde den efterspørgsel og er stolte af, at Kolding Kommune har valgt at indgå samarbejde med EasyPark”, sier Jakob Jessen, Contract & Account Manager EasyPark.

For yderligere information, kontakt venligst:

Morten Hother Sørensen (Adm. Direktør) EasyPark A/S
+45 88 24 82 03 |morten.hother-sorensen@easypark.dk

 

Pdf: Kolding og EasyPark indgår samarbejde om mobilparkering


PRESSE KONTAKT

Lasse Barsholm
Country Manager
+45 52190845
lasse.barsholm@easypark.net


Tilgængelig på App Store
Android App på Google Play
Download for Windows Phone
 

Log in hos EasyPark

Dit mobilnummer/ Brugernavn
KodeordGlemt kodeord?
Husk mig
Afbryd Log ind

Log ind som p-operatør? Klik her

×

EasyPark - Nulstilling af kodeord

Vær opmærksom på, at ved at nustille kodeordet, ændres kodeordet for alle logins. Sørg for at ændre dit kodeord for din app

Send med E-mail Send som SMS
×

Bestil EasyPark

Vælg din profil for at komme videre

Privatperson
Erhvervsmæssigt
×

Anbefal EasyPark

Introducer EasyPark for en ven.

×

Henvendelse

Udfyld understående detaljer for at blive kontaktet inden for 24 timer

×

EasyPark App'en

Download EasyPark App'en gratis, og få gratis oprettelse.

Afbryd

×

 

×