Pressemeddelelser

22-03-2012

Kolding og EasyPark indgår samarbejde om mobilparkering


Fra april 1. 2012 byder EasyPark Kolding Kommune velkommen til den voksende liste over byer, der drager fordel af mobil teknologi.

Udover Kolding, kan de ca 300 000 bilister der parkerer ved hjælp af EasyPark, også benytte servicen i byerne København, Aarhus, Svendborg, Frederiksberg, Silkeborg, Odense, Hillerød, Skagen, Randers og på mange parkeringspladser rundt om i Danmark, som administreres af Q-park, EuroPark, CityParkeringservice, ParkZone A/S etc.

Udover en overlegen slutbrugeroplevelse uden behov for kontanter, kan mobilparkeringen spare borgerne for penge, og hjælpe med at undgå parkeringsafgifter. EasyPark tilbyder en brugerflade for den enkelte borgers præference såsom; Smartphone APP, IVR, sms og web.

For byen og dens skatteydere, vil behovet for omkostningstunge investeringer i fysisk parkeringsinfrastruktur reduceres i takt med, at mobilebetalingen penetration vokser. Digital samling af parkeringsindtægter reducerer udgifterne til mønt-håndtering. Risikoen for hærværk, tyveri, bedrageri og nedetid på automaterne mindskes. Mobilparkering giver ikke kun omkostningsbesparelser, det betyder også en minimeret miljøbelastning.

Vi er glade for, at kunne byde Kolding kommune velkommen til fremtidens parkering. Vi har fra vores 60.000 danske brugere oplevet en stigende efterspørgsel efter mulighed for mobilparkering i trekantsområdet – specielt Kolding. Vi ser med spænding frem til at møde den efterspørgsel og er stolte af, at Kolding Kommune har valgt at indgå samarbejde med EasyPark”, sier Jakob Jessen, Contract & Account Manager EasyPark.

For yderligere information, kontakt venligst:

Morten Hother Sørensen (Adm. Direktør) EasyPark A/S
+45 88 24 82 03 |morten.hother-sorensen@easypark.dk

 

Pdf: Kolding og EasyPark indgår samarbejde om mobilparkering


Tilgængelig på App StoreAndroid App på Google PlayDownload for Windows Phone
EasyPark på YouTube
Tilgængelig på App Store
Android App på Google Play
Download for Windows Phone
 
 
EasyPark på YouTube
 

Log in hos EasyPark

Dit mobilnummer/ Brugernavn
KodeordGlemt kodeord?
Husk mig
AfbrydLog ind

Log ind som p-operatør? Klik her

x

EasyPark - Nulstilling af kodeord

Vær opmærksom på, at ved at nustille kodeordet, ændres kodeordet for alle logins. Sørg for at ændre dit kodeord for din app

Send med E-mail Som som SMS
x

Bestil EasyPark

Vælg din profil for at komme videre

right arrowPrivatperson
right arrowErhvervsmæssigt
x

Anbefal EasyPark

Introducer EasyPark for en ven.

 
 
 
 
 
x

Henvendelse

Udfyld understående detaljer for at blive kontaktet inden for 24 timer

 
 
 
 
 
 
x

Spar tid. Betal med mobilen

Nu behøver du ikke længere bruge tid på at lede efter p-­automaten – eller afbryde et møde, fordi din parkering er ved at løbe ud. Med EasyPark kan du betale og forlænge din parkering med et enkelt tryk på mobilen.

AfbrydBestil EasyPark
x

Spare penge. Betal kun for den tid du parkerer

Fordi du kan både starte, stoppe og forlænge din parkering via mobilen, betaler du kun for din reelle parkeringstid. Vælger du derimod at betalemed kort eller kontanter betaler du i gennemsnit 25% for meget for at være på den sikre side og undgå en p-bøde.

AfbrydBestil EasyPark
x

Undgå p-bøder. Forlœng parkering via mobilen

Med EasyParks app kan du nemt og enkelt forlænge din parkering, og undgå at parkeringsvagten efterlader en kedelig hilsen i din forrude.

AfbrydBestil EasyPark
x

x
Glemt kodeord? Min side

EasyPark App'en

Download EasyPark App'en gratis, og få gratis oprettelse.

x
x
x

x