Spar penge med mobilparkering

Jo dyrere det er at parkere, jo bedre kan mobilparkering betale sig. Med timetakster i omegnen af et halvt hundrede kroner i indre by, giver det god mening ikke at betale for et minut længere, end man holder parkeret. Med mobilparkering kan du undgå forudbetaling og dermed undgå at betale for meget. Du slipper også for at skulle styrte ned og putte flere penge i automaten. Med mobilparkering fra EasyPark kan du i ro og mag forlænge din betaling via mobiltelefonen, uanset hvor du opholder dig.

Mobilparkering med app eller opkald

Har du en smartphone, kan du benytte EasyParks app til mobilparkering. Har du en almindelig mobiltelefon kan du med et enkelt opkald til vores parkofon starte, stoppe eller forlænge din mobilparkering. Parkofonen bekræfter registreringsnummer, tidsrum og område, og din mobilparkering er først gyldig, når bekræftelsen er aflyttet til enden. Hvis du er i tvivl om hvilket område, du parkerer i, kan du finde områdekoden på p-automaten eller på vores hjemmeside.

Vi sender en sms, et kvarter før din mobilparkering udløber, så du når ned til bilen i rette tid, hvis du da ikke vælger at forlænge betalingen. Hermed kan mobilparkering hjælpe dig med at undgå de dumme p-bøder, der skyldes rene forglemmelser og forsinkelser. Tæt på halvdelen af alle p-bøder skyldes manglende, ikke synlige og ugyldige billetter – en saga blot med mobilparkering.

Hvis du bruger parkofonen, skal du blot ringe til 70 22 12 45 og tryk 2 for at “forlænge parkeringen”. Indtast herefter et nyt sluttidspunkt på 4 cifre (f.eks. 1200 for kl. 12.00). Hvis du bruger smartphone app’en, skal du blot trykke på “Forlæng parkering” knappen og indstille et nyt tidsrum for din mobilparkering.

EasyPark sender dig en kvittering, når din mobilparkering er afsluttet, så du altid har styr på dine parkeringsomkostninger.

Mobilparkering i hele landet

EasyPark dækker ca. 97 % af alle områder i Danmark, hvor der skal betales for parkering. Vi samarbejder med en lang række kommuner og private parkeringsanlæg om mobilparkering.

Er du en af de mange danske og udenlandske bilister, der er kunde hos EasyPark, kan du benytte vores tjeneste i hele landet samt på p-pladser i det øvrige Skandinavien og Tyskland, når blot du har vores mærkat i bilen. Parkeringsvagten bruger i de fleste områder denne mærkat til at kontrollere betalingen. Det er nemt at bestille et nyt mærkat, hvis du eksempelvis har mere end én bil.

I modsætning til en p-billet trukket i en automat, er der ikke nogen tidsangivelse på mærkaten. Dvs. at en tyv ikke kan se, hvornår du er tilbage ved bilen.


Bestil EasyPark

Bestil EasyPark


Tilgængelig på App Store
Android App på Google Play
Download for Windows Phone
 

Log in hos EasyPark

Dit mobilnummer/ Brugernavn
KodeordGlemt kodeord?
Husk mig
Afbryd Log ind

Log ind som p-operatør? Klik her

×

EasyPark - Nulstilling af kodeord

Vær opmærksom på, at ved at nustille kodeordet, ændres kodeordet for alle logins. Sørg for at ændre dit kodeord for din app

Send med E-mail Send som SMS
×

Bestil EasyPark

Vælg din profil for at komme videre

Privatperson
Erhvervsmæssigt
×

Anbefal EasyPark

Introducer EasyPark for en ven.

×

Henvendelse

Udfyld understående detaljer for at blive kontaktet inden for 24 timer

×

EasyPark App'en

Download EasyPark App'en gratis, og få gratis oprettelse.

Afbryd

×

 

×