ANSATTE

Ledelse

Morten Hother Sørensen
Adm. direktør

+45 40 41 59 00

morten.hother-sorensen@easypark.dk


mette

Mette Breum Krogh
Kundeservicechef

+45 70 22 12 08

mette.krogh@easypark.dk

Mette har arbejdet i EasyPark siden august 2006 og har ansvaret for kundeservice og den daglige drift i afdelingen. Mette er uddannet markedsføringsøkonom i 2006 med speciale i International markedsføring, salg, entrepreneurship samt global kommunikation.

Jakob Jessen
Contract & Account Manager

+45  27 85 05 16

jakob.jessen@easypark.dk


Salg

martin

Martin Pedersen
Team Leder

+45 88 24 82 08

martin.pedersen@easypark.dk

Martin er kommet til EasyPark i august 2006. Han arbejder med proaktive henvendelser til potentielle erhvervskunder via telefon og opgaver indenfor CRM. Martin har arbejdet med b-t-b og b-t-c og har endvidere oplært, coachet og ansat nye medarbejdere i sine tidligere jobs.

ann

Ann Kjærby Rex
Markedskonsulent

+45 88 24 82 06

ann.rex@easypark.dk

Ann er startet hos EasyPark i august 2006. Hun arbejder med proaktive henvendelser til potentielle erhvervskunder via telefon og har opgaver indenfor CRM. Ann har en eksamen fra Handelshøjskolen og har erfaring med personligt salg indenfor b-t-c.

Jytte Thomsen
Key Account Manager

+45 88 24 82 23

Jytte.thomsen@easypark.dk

Jytte har arbejdet hos EasyPark siden september 2008. Jytte arbejder med proaktive henvendelser til potentielle erhvervskunder via telefon og har opgaver indenfor CRM. Jytte har tidligere arbejdet med telesalg og mødebooking.

Hanne Bolander
Markedskonsulent

+45 88 24 82 31

hanne.bolander@easypark.net

Hanne er kommet til EasyPark i februar 2011. Hun arbejder med proaktive henvendelser til potentielle erhvervskunder via telefon og opgaver indenfor CRM. Hanne er uddannet kontorassistent og har mange års erfaring med B2C og siden 2007 har hun arbejdet med B2B.

Jacob Vigsø-Møller
Markedskonsulent

+45 88 24 82 16

jakob.moller@easypark.net

Jakob har været hos EasyPark siden februar 2011, og arbejder med proaktive henvendelser til potentielle erhvervskunder via telefon, og har opgaver inden for CRM. Jakob er uddannet Markedøkonom i 1995 og har en lang karriere inden for både B2B og B2C salg.

Kundeservice

Charlotte Christiansen
Kundekonsulent

+45 70 22 12 08

charlotte.christiansen@easypark.dk

Charlotte har været hos EasyPark siden september 2007. Charlotte arbejder med alt indenfor kundehenvendelser via telefon og mail. Charlotte er uddannet salgsassistent i 2007.

Hanne Hansen
Debitor kundekonsulent

+45 70 22 12 08

bogholderi@easypark.dk

Hanne har været hos EasyPark siden januar 2008. Hanne arbejder med alt indenfor kundehenvendelser via telefon og mail samt er ansvarlig for debitorbogholderiet. Hanne er uddannet bankassistent med 30 års erfaring.

rikke2

Rikke Sandberg Henriksen
Kundekonsulent

+45 70 22 12 08

Rikke.henriksen@easypark.dk

 

Rikke har været hos EasyPark siden september 2008. Rikke er oprindelig startet som elev i EasyPark og i 2010 blev hun uddannet handelsassistent med speciale i service. Hun fungerer nu i kundeservice og arbejder med alt indenfor kundehenvendelser via telefon og e-mail.

Rasmus Østergaard Mathiassen
Markedskonsulent
+45 70 22 12 48

rasmus.mathiassen@easypark.dk

Rasmus har arbejdet i EasyPark siden marts 2011. Rasmus arbejder med indkommende salgs- og kundeservicehenvendelser. Rasmus har bl.a. tidligere haft eget firma i 7 år, hvor en stor del af hans arbejde var kundekontakt og salg over telefonen. Rasmus har mange års erfaring fra den grønne branche med kundekontakt og salg.


Bestil EasyPark

Bestil EasyPark


Tilgængelig på App StoreAndroid App på Google PlayDownload for Windows Phone
EasyPark på YouTube
Tilgængelig på App Store
Android App på Google Play
Download for Windows Phone
 
 
EasyPark på YouTube
 

Log in hos EasyPark

Dit mobilnummer/ Brugernavn
KodeordGlemt kodeord?
Husk mig
AfbrydLog ind

Log ind som p-operatør? Klik her

x

EasyPark - Nulstilling af kodeord

Vær opmærksom på, at ved at nustille kodeordet, ændres kodeordet for alle logins. Sørg for at ændre dit kodeord for din app

Send med E-mail Som som SMS
x

Bestil EasyPark

Vælg din profil for at komme videre

right arrowPrivatperson
right arrowErhvervsmæssigt
x

Anbefal EasyPark

Introducer EasyPark for en ven.

 
 
 
 
 
x

Henvendelse

Udfyld understående detaljer for at blive kontaktet inden for 24 timer

 
 
 
 
 
 
x

Spar tid. Betal med mobilen

Nu behøver du ikke længere bruge tid på at lede efter p-­automaten – eller afbryde et møde, fordi din parkering er ved at løbe ud. Med EasyPark kan du betale og forlænge din parkering med et enkelt tryk på mobilen.

AfbrydBestil EasyPark
x

Spare penge. Betal kun for den tid du parkerer

Fordi du kan både starte, stoppe og forlænge din parkering via mobilen, betaler du kun for din reelle parkeringstid. Vælger du derimod at betalemed kort eller kontanter betaler du i gennemsnit 25% for meget for at være på den sikre side og undgå en p-bøde.

AfbrydBestil EasyPark
x

Undgå p-bøder. Forlœng parkering via mobilen

Med EasyParks app kan du nemt og enkelt forlænge din parkering, og undgå at parkeringsvagten efterlader en kedelig hilsen i din forrude.

AfbrydBestil EasyPark
x

x
Glemt kodeord? Min side

EasyPark App'en

Download EasyPark App'en gratis, og få gratis oprettelse.

x
x
x

x