Om EasyPark Mobil parkering

 

EasyPark er til dig, der ønsker en nem og sikker måde at betale din parkeringsafgift på. Vores mobilparkering er en effektiv mobiltjeneste, der henvender sig til både privatpersoner og til virksomheder.

Det kræver kun en mobiltelefon at bruge EasyPark. Du starter, stopper eller forlænger din parkering med et enkelt tryk i EasyParks app eller et telefonopkald. På den måde undgår du nemt p-bøder og betaler kun parkeringsafgift for din reelle parkeringstid.

I slutningen af hver måned modtager du en regning eller en e-mailspecifikation med alle dine parkeringsomkostninger. En ordning flere af vores kunder i Skandinavien og Europa sætter stor pris på. Du kan også benytte dig af vores sms-service, hvis du ikke ønsker at blive registreret som bruger.

Parkeringsoperatørerne sparer tid, penge og kan tilbyde deres kunder en bedre service med EasyPark. De opnår en betydelig omkostningsbesparelse, fordi de reducerer deres møntbehandling og investeringer til dyre parkeringsautomater.

EasyPark dækker 95% af alle udendørs betalingspladser i Danmark og har den bedste dækning af mobilparkering i Skandinavien og Tyskland.

 

Anbefal EasyPark

Anbefal EasyPark

Interesseret?

Interesseret?

Udfyld detaljer og vi kontakter dig.

Bestil EasyPark

Bestil EasyPark

Bestil EasyPark
Bestil EasyPark

Tilgængelig på App StoreAndroid App på Google PlayDownload for Windows Phone
EasyPark på YouTube
Tilgængelig på App Store
Android App på Google Play
Download for Windows Phone
 
 
EasyPark på YouTube
 

Log in hos EasyPark

Dit mobilnummer/ Brugernavn
KodeordGlemt kodeord?
Husk mig
AfbrydLog ind

Log ind som p-operatør? Klik her

x

EasyPark - Nulstilling af kodeord

Vær opmærksom på, at ved at nustille kodeordet, ændres kodeordet for alle logins. Sørg for at ændre dit kodeord for din app

Send med E-mail Som som SMS
x

Bestil EasyPark

Vælg din profil for at komme videre

right arrowPrivatperson
right arrowErhvervsmæssigt
x

Anbefal EasyPark

Introducer EasyPark for en ven.

 
 
 
 
 
x

Henvendelse

Udfyld understående detaljer for at blive kontaktet inden for 24 timer

 
 
 
 
 
 
x

Spar tid. Betal med mobilen

Nu behøver du ikke længere bruge tid på at lede efter p-­automaten – eller afbryde et møde, fordi din parkering er ved at løbe ud. Med EasyPark kan du betale og forlænge din parkering med et enkelt tryk på mobilen.

AfbrydBestil EasyPark
x

Spare penge. Betal kun for den tid du parkerer

Fordi du kan både starte, stoppe og forlænge din parkering via mobilen, betaler du kun for din reelle parkeringstid. Vælger du derimod at betalemed kort eller kontanter betaler du i gennemsnit 25% for meget for at være på den sikre side og undgå en p-bøde.

AfbrydBestil EasyPark
x

Undgå p-bøder. Forlœng parkering via mobilen

Med EasyParks app kan du nemt og enkelt forlænge din parkering, og undgå at parkeringsvagten efterlader en kedelig hilsen i din forrude.

AfbrydBestil EasyPark
x

x
Glemt kodeord? Min side

EasyPark App'en

Download EasyPark App'en gratis, og få gratis oprettelse.

x
x
x

x