Pressemeddelelser

20-01-2014

EasyPark leverandør til Volvos nye parkeringsløsning

Volvos nye integrerede infotainment- og navigationsløsning, Sensus Connect, indeholder en Park & Pay-applikation, der giver køreren mulighed for at finde og betale for parkering, mens han sidder i bilen. EasyPark bliver valgt som en af Park & Pay-leverandørerne på grund af selskabets brede dækning inden for mobilbetaling i Europa.

13-11-2013

Ensto og EasyPark indgår partnerskab omkring betalingsinfrastruktur til opladning af elbiler

Ensto, som er en af de førende virksomheder indenfor infrastrukturløsninger til opladning af elbiler, indgår strategisk partnerskab med EasyPark omkring en mobilbetalingsløsning til opladning, der ikke kræver opstartsinvesteringer.

23-05-2013

EasyPark lancerer en parkerings-app til Windows-mobiler

EasyPark og Microsoft løftede i dag sløret for en Windows version af app’en, der gør det muligt at tage parkometeret med i lommen. Antallet af Windows mobiler er stigende på det nordiske marked, hvilket gør den nye Windows-app til en vigtig del af EasyParks forretning. Ikke mindst på grund af det store antal af arbejdsmobiler, som anvender Windows mobiloperatørsystem.

08-11-2012

EasyPark vinder finsk mobilpris!

EasyPark – parkeringsbetaling via mobilen er blevet kåret til den bedste i Finland i kategorien ”Best Utility & Productivity Service”. Prisen er en blåstempling af det kontinuerlige arbejde, der bliver lagt i at videreudvikle servicen.

18-10-2012

Betal for din parkering i bymidten via mobilen

Lyngby-Taarbæk Kommune har indgået en aftale med EasyPark, som giver borgerne i kommunen mulighed for at betale for deres parkering i bymidten via mobilen. Fordelen ved at betale via mobilen er, at du kun betaler for den tid, som rent faktisk parkerer. Parkeringsbetaling i bymidten trådte i kraft d. 17. september.

22-03-2012

Kolding og EasyPark indgår samarbejde om mobilparkering

Fra april 1. 2012 byder EasyPark Kolding Kommune velkommen til den voksende liste over byer, der drager fordel af mobil teknologi.

20-03-2012

EasyPark lancerer digital licens løsning til Aarhus

Fornylig vandt mobilbetalingsvirksomheden EasyPark A/S det offentlige udbud fra Aarhus kommune, hvor opgaven er at udvikle en digital licensløsning for borgere og virksomheder.

10-01-2012

EasyPark Danmark ansætter management trainee/forretningsudvikler

Troels M. Kranker er fra 2. januar 2012 blevet tilknyttet EasyParks ledelsesteam i Danmark med ansvar for udførelse af koncernens forretningsudvikling i Norden og Tyskland.

18-11-2011

EasyPark i GO’ Morgen Danmark!

EasyPark’s gratis App til Iphone og Android telefoner har siden lanceringen i august 2011 haft stor succes blandt både eksisterende og nye kunder. Og det er nu ikke længere kun vores kunder, der har fået øjnene op denne lille geniale App, som dagligt letter hverdagen for rigtig mange mennesker landet over.

18-08-2011

Life indfører elektroniske P-licenser og betalt parkering med mobilen.

LIFE – det tidligere landbohøjskolen og EasyPark, der udbyder tjenesten: mobil parkering, indfører ny ordning med elektroniske licenser til ansatte og studerende og betaling af parkeringsafgift med mobilen for gæster.

Äldre pressreleaser »


Tilgængelig på App StoreAndroid App på Google PlayDownload for Windows Phone
EasyPark på YouTube
Tilgængelig på App Store
Android App på Google Play
Download for Windows Phone
 
 
EasyPark på YouTube
 

Log in hos EasyPark

Dit mobilnummer/ Brugernavn
KodeordGlemt kodeord?
Husk mig
AfbrydLog ind

Log ind som p-operatør? Klik her

x

EasyPark - Nulstilling af kodeord

Vær opmærksom på, at ved at nustille kodeordet, ændres kodeordet for alle logins. Sørg for at ændre dit kodeord for din app

Send med E-mail Som som SMS
x

Bestil EasyPark

Vælg din profil for at komme videre

right arrowPrivatperson
right arrowErhvervsmæssigt
x

Anbefal EasyPark

Introducer EasyPark for en ven.

 
 
 
 
 
x

Henvendelse

Udfyld understående detaljer for at blive kontaktet inden for 24 timer

 
 
 
 
 
 
x

Spar tid. Betal med mobilen

Nu behøver du ikke længere bruge tid på at lede efter p-­automaten – eller afbryde et møde, fordi din parkering er ved at løbe ud. Med EasyPark kan du betale og forlænge din parkering med et enkelt tryk på mobilen.

AfbrydBestil EasyPark
x

Spare penge. Betal kun for den tid du parkerer

Fordi du kan både starte, stoppe og forlænge din parkering via mobilen, betaler du kun for din reelle parkeringstid. Vælger du derimod at betalemed kort eller kontanter betaler du i gennemsnit 25% for meget for at være på den sikre side og undgå en p-bøde.

AfbrydBestil EasyPark
x

Undgå p-bøder. Forlœng parkering via mobilen

Med EasyParks app kan du nemt og enkelt forlænge din parkering, og undgå at parkeringsvagten efterlader en kedelig hilsen i din forrude.

AfbrydBestil EasyPark
x

x
Glemt kodeord? Min side

EasyPark App'en

Download EasyPark App'en gratis, og få gratis oprettelse.

x
x
x

x