Pressemeddelelser

17-04-2015
Mobilparkering nu også mulig med BroBizz

En aftale mellem BroBizz A/S og EasyPark, der er en mobilbetalingstjeneste for parkering, betyder, at det fremover er muligt at betale for parkering via BroBizz. Aftalen giver hermed BroBizz-kunder adgang til at anvende sin BroBizz til betaling ved 95 pct. af alle udendørs parkeringsanlæg i Danmark og er samtidig er skridt på vejen for begge Læs mere →

20-01-2015
ABAX og EasyPark samarbejder om genial parkeringsløsning

EasyPark og ABAX starter et samarbejde for at lette dagligdagens parkering for virksomheder i alle de nordiske lande. En indbygget EasyPark-app, som nu er tilgængelig for ABAX kørebog, gør det muligt at foretage parkeringsbetaling over mobilen.

20-01-2014
EasyPark leverandør til Volvos nye parkeringsløsning

Volvos nye integrerede infotainment- og navigationsløsning, Sensus Connect, indeholder en Park & Pay-applikation, der giver køreren mulighed for at finde og betale for parkering, mens han sidder i bilen. EasyPark bliver valgt som en af Park & Pay-leverandørerne på grund af selskabets brede dækning inden for mobilbetaling i Europa.

13-11-2013
Ensto og EasyPark indgår partnerskab omkring betalingsinfrastruktur til opladning af elbiler

Ensto, som er en af de førende virksomheder indenfor infrastrukturløsninger til opladning af elbiler, indgår strategisk partnerskab med EasyPark omkring en mobilbetalingsløsning til opladning, der ikke kræver opstartsinvesteringer.

23-05-2013
EasyPark lancerer en parkerings-app til Windows-mobiler

EasyPark og Microsoft løftede i dag sløret for en Windows version af app’en, der gør det muligt at tage parkometeret med i lommen. Antallet af Windows mobiler er stigende på det nordiske marked, hvilket gør den nye Windows-app til en vigtig del af EasyParks forretning. Ikke mindst på grund af det store antal af arbejdsmobiler, som anvender Windows mobiloperatørsystem.

08-11-2012
EasyPark vinder finsk mobilpris!

EasyPark – parkeringsbetaling via mobilen er blevet kåret til den bedste i Finland i kategorien ”Best Utility & Productivity Service”. Prisen er en blåstempling af det kontinuerlige arbejde, der bliver lagt i at videreudvikle servicen.

18-10-2012
Betal for din parkering i bymidten via mobilen

Lyngby-Taarbæk Kommune har indgået en aftale med EasyPark, som giver borgerne i kommunen mulighed for at betale for deres parkering i bymidten via mobilen. Fordelen ved at betale via mobilen er, at du kun betaler for den tid, som rent faktisk parkerer. Parkeringsbetaling i bymidten trådte i kraft d. 17. september.

22-03-2012
Kolding og EasyPark indgår samarbejde om mobilparkering

Fra april 1. 2012 byder EasyPark Kolding Kommune velkommen til den voksende liste over byer, der drager fordel af mobil teknologi.

20-03-2012
EasyPark lancerer digital licens løsning til Aarhus

Fornylig vandt mobilbetalingsvirksomheden EasyPark A/S det offentlige udbud fra Aarhus kommune, hvor opgaven er at udvikle en digital licensløsning for borgere og virksomheder.

10-01-2012
EasyPark Danmark ansætter management trainee/forretningsudvikler

Troels M. Kranker er fra 2. januar 2012 blevet tilknyttet EasyParks ledelsesteam i Danmark med ansvar for udførelse af koncernens forretningsudvikling i Norden og Tyskland.

»

PRESSE KONTAKT

Lasse Barsholm
Country Manager
+45 52190845
lasse.barsholm@easypark.net


Tilgængelig på App Store
Android App på Google Play
Download for Windows Phone
 

Log in hos EasyPark

Dit mobilnummer/ Brugernavn
KodeordGlemt kodeord?
Husk mig
Afbryd Log ind

Log ind som p-operatør? Klik her

×

EasyPark - Nulstilling af kodeord

Vær opmærksom på, at ved at nustille kodeordet, ændres kodeordet for alle logins. Sørg for at ændre dit kodeord for din app

Send med E-mail Send som SMS
×

Bestil EasyPark

Vælg din profil for at komme videre

Privatperson
Erhvervsmæssigt
×

Anbefal EasyPark

Introducer EasyPark for en ven.

×

Henvendelse

Udfyld understående detaljer for at blive kontaktet inden for 24 timer

×

EasyPark App'en

Download EasyPark App'en gratis, og få gratis oprettelse.

Afbryd

×

 

×